Carrer Josep Maria Sert, 17, 08911 Badalona
933 035 448
Dilluns a Divendres 08:30 ~ 17:30

Qui som?

Gestora de Residus Sanitaris, S.L, es va constituir com a societat limitada el 9 de Març de 1992. Va néixer com a resposta a la necessitat de cobrir la gestió mediambiental correcta dels residus sanitaris específics i Industrials.

Les activitats de GRS, es divideixen en diferents  línies de negoci:

  1. La gestió exclusiva dels residus sanitaris específics a Catalunya. Per això compta amb una flota de camions amb ADR i el corresponent número d’autorització de transport de la Generalitat de Catalunya (T-507).

  2. La comercialització d’envasos de bioseguretat en tot el territori nacional i Andorra.

  3. La gestió de residus Industrials.

En l’actualitat GRS exerceix aquestes activitats amb l’experiència, tecnologia i equips tant humans com de seguretat, més avançats i especialitzats del sector.

Certificacions

Tots els nostres productes estan garantits pels certificats de qualitat, derivats del compliment de les més estrictes normes internacionals en matèria de seguretat.

Fabricats amb material plàstic (Polipropilè, sense Cadmi i sense altres metalls pesants, d’acord amb els requisits de la reglamentació europea REACH).

Els nostres contenidors són resistents als fluids i solvents, permeten la incineració sense emissió de gasos nocius, d’acord amb les normatives internacionals vigents referents en matèria mediambiental.

Els contenidors de la sèrie SC estan especialment dissenyats per a la retirada dels residus hospitalaris biològicament perillosos. La tapa del contenidor va proveïda d’una cola de segellat al seu perímetre interior per assegurar el tancament perfectament hermètic, evitant qualsevol risc de fuita.

Les Sèries CS, PBS, NURSY, DISPO i POCKET estan concebudes per a residus de materials tallants i / o punxants.

Per tal de garantir la qualitat tècnica dels nostres productes, tots ells han estat certificats d’acord amb les normatives dels més reconeguts estàndards europeus i internacionals.

La garantia de qualitat dels productes és l’atenció constant del nostre departament de Control de Qualitat.

0

Anys al seu Servei

Des de 1992, oferint el millor servei als nostres clients.

0

Envasos venuts

Una xifra que avala la qualitat dels nostres envasos.

0

Clients Satisfets

Pertanyents a tot el territori nacional espanyol.

0

Envasos diferents

Envasos adaptats a totes i cadascuna de les necessitats del sector.

Política de Qualitat

Consulteu la nostra política de qualitat en aquest enllaç

PDF

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí .

ACEPTAR
Aviso de cookies