Carrer Josep Maria Sert, 17, 08911 Badalona
933 035 448
Dilluns a Divendres 08:30 ~ 17:30

ENVASOS

Tots els nostres productes estan garantits pels certificats de qualitat, derivats del compliment de les més estrictes normes internacionals en matèria de seguretat.

Fabricats amb material plàstic (Polipropilè, sense Cadmi i sense altres metalls pesants, d’acord amb els requisits de la reglamentació europea REACH).

Els nostres contenidors són resistents als fluids i solvents, permeten la incineració sense emissió de gasos nocius, d’acord amb les normatives internacionals vigents referents en matèria mediambiental.

Les Sèries CS, CS PLUS, DAILY, DISPO, NURSY, PBS, POCKET i BLADE FLASK estan concebudes per a residus de materials tallants i / o punxants.

Els contenidors de la Sèrie SC i ALFA estan especialment dissenyats per a la retirada dels residus hospitalaris biològicament perillosos. La tapa del contenidor va proveïda d’una cola de segellat al seu perímetre interior per assegurar el tancament perfectament hermètic, evitant qualsevol risc de fuita.

Per tal de garantir la qualitat tècnica dels nostres productes, tots ells han estat certificats d’acord amb les normatives dels més reconeguts estàndards europeus i internacionals.

La garantia de qualitat dels productes és l’atenció constant del nostre departament de Control de Qualitat.

Sharps Containers

La sèrie de contenidors per a la retirada de residus tallants i/o punxants es componen de cinc models, que donen resposta a les exigències del sector.

Waste Containers

La sèrie de contenidors per a la retirada de residus tòxics es compon de dos models: SC i ALFA. Altament resistents a impactes i perforacions.

Catàleg d'Envasos Waste

Descarregui el nostre catàleg complet d'envasos Waste al següent enllaç

PDF

Catàleg d'Envasos Sharps

Descarregui el nostre catàleg complet d'envasos Sharps al següent enllaç

PDF

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí .

ACEPTAR
Aviso de cookies